Innovatie als muziek in de oren

Internet of Things ontwikkelaars

Van een slimme afvalbak tot een sluitend Container en Trailer Track and Trace systeem. Slimme sensoren voorzien uw organisatie van informatie welke uw bedrijfsprocessen verder optimaliseren en u kansen bieden voor de toekomst.

triangle triangle triangle triangle circle circle circle

Maatwerk IoT oplossingen voor bedrijven en overheid

ITeaal ontwikkelde een zeer innovatief Internet of Things platform en koppelt deze aan interactieve dashboards en Big Data oplossingen.

Uw asset voorzien van een 'antenne' welke uw bedrijfsapplicatie voorziet van data. ITeaal ontwikkeld IoT applicaties exclusief op het SigFox netwerk en is daardoor niet vatbaar voor DDOS aanvallen. Het SigFox netwerk maakt slechts gebruik van radiogolven om te communiceren met sensoren en is daardoor zeer betaalbaar, schaalbaar en zuinig met energie. Sterker nog, onze sensoren kunnen jaren mee op slechts een simpele batterij van een aantal euro. Onze netwerken zijn door nagenoeg heel Europa beschikbaar en kennen geen roamingskosten of 'datalimieten'. Door het principe 'The Right Information, At The Right Time, At The Right Spot' te hanteren ontstaat management by exception.

Wij adviseren u graag over de IoT mogelijkheden voor uw organisatie.

Maak direct een afspraak >
Back to top