Uw partner voor op maat gemaakte WordPress oplossingen

Wij combineren creativiteit met technische expertise om websites te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook optimaal presteren. Met onze diepgaande kennis van WordPress zorgen we ervoor dat uw online aanwezigheid perfect aansluit bij uw zakelijke doelstellingen.

man working code program developer computer web development
Onze WordPress Expertise

WordPress Maatwerk dat Werkt

Thema Ontwikkeling

Creatie van unieke, responsieve thema's die uw merk perfect weerspiegelen en optimaal presteren op alle apparaten.

01
Plugin Ontwikkeling

Op maat gemaakte plugins die uw WordPress-site uitbreiden met precies de functionaliteit die u nodig heeft.

02
Integratie & Optimalisatie

Naadloze integratie van externe diensten en optimalisatie voor snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

03
Succesvolle WordPress Projecten

Van Idee naar Digitale Realiteit

Ontdek hoe ITéaal WordPress-oplossingen heeft geleverd die bedrijven hebben geholpen hun online doelen te bereiken. Deze cases illustreren onze expertise in het creëren van op maat gemaakte WordPress-websites die zowel functioneel als esthetisch indrukwekkend zijn.

Een traditionele boekenwinkel wilde online gaan. We ontwikkelden een WordPress-site met WooCommerce, inclusief een op maat gemaakt thema dat de sfeer van de fysieke winkel weerspiegelde. Door integratie met hun voorraadsysteem en een gebruiksvriendelijke interface zagen ze binnen drie maanden een omzetstijging van 30% in online verkopen.

Voor een regionale omroep creëerden we een dynamisch WordPress-platform. We ontwikkelden een custom plugin voor live streaming integratie en een thema met geavanceerde categorie-indeling. Het resultaat was een gebruiksvriendelijk CMS voor redacteuren en een overzichtelijke nieuwsportal voor bezoekers, wat leidde tot een verdubbeling van de dagelijkse websitebezoekers.

Een grote sportvereniging had behoefte aan een efficiënt ledenbeheerssysteem. We bouwden een WordPress-multisite met een centrale beheerdersinterface en individuele subsites voor elke sportafdeling. Een op maat gemaakte plugin voor ledenadministratie en event-planning resulteerde in 50% tijdsbesparing in administratieve taken en verbeterde communicatie met leden.

Happy creative marketing team working on new business project in the office.

Behoefte aan advies over WordPress Development?