Goedendag, ik zal mij eerst even aan u voorstellen. Mijn naam is Jaimy Rademaker en ik ben werkzaam als Junior Developer bij ITeaal. Ik heb ITeaal leren kennen tijdens mijn dienstverband bij mijn vorige werkgever. Na eerder een periode succesvol en vooral prettig te hebben samengewerkt, kreeg ik een aantal maanden geleden de mogelijkheid om mijn ICT-carrière bij ITeaal voort te zetten. Die mogelijkheid heb ik aangegrepen en inmiddels werk ik alweer vier maanden bij ITeaal, iets waar ik tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt van heb gehad.

De afgelopen jaren hebben mijn werkzaamheden zich vooral gericht op de ontwikkeling van simpele WordPress websites. Bij ITeaal heb ik echter nieuwe uitdagingen gevonden en krijg ik de mogelijkheden om aan de slag te gaan met geavanceerde en innovatieve webtechnieken. In de drie maanden dat ik nu bij ITeaal werkzaam ben heb ik zodoende ervaring op kunnen doen in voor mij vrij onbekende programmeertalen en frameworks zoals PHP en AngularJS, maar ook ervaren hoe belangrijk het is om ook niet te veel naar hedendaagse technieken te kijken. Kijk in plaats daarvan naar innovatieve technieken die de nieuwe ‘booming business’ in de ICT-wereld gaan vormen en pas deze nu alvast toe om in te spelen op de toekomstige behoeften van de klant. Ontwikkel je applicaties bijvoorbeeld in de vorm van een Progressive Web App (PWA) om mensen toch de ‘app-ervaring’ te bieden zonder iets te hoeven downloaden uit de App of Google Play Store.

Ik kan met tevredenheid stellen dat ik de afgelopen maanden een positieve ontwikkeling heb doorgemaakt en dan heb ik het niet alleen over ontwikkelingen op technisch, maar ook op professioneel gebied. Ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt om bij ITeaal te komen werken en dat ik hier de ervaring op ga doen die belangrijk zijn door de rest van mijn ICT-carrière.

Zo kan het dus ook!

En nu we toch uw aandacht hebben; Neem gerust even contact met ons op! Dan zullen wij ervoor zorgen dat ook uw (potentiële) klanten versteld zullen staan van uw online uitingen.

Onze contactgegevens

ITeaal – IT Idealisten
Eerste Stationsstraat 185
2712HG te Zoetermeer

T: +31 (0) 71 – 569 0220
E: contact@ITeaal.nl